verkkosivut

Käyttäjän Mikko kuva
Mikko Rindell
/ 17.11.2011

Verkkosivun ei voi sanoa olevan hyvä ilman kävijöitä. Sanotaankin, että verkkosivun testaavat sen kävijät. Verkkosivun omistajan mielipiteellä sivustosta ei täten ole kovinkaan paljon merkitystä.

Miten sitten saatte verkkosivustollenne kävijöitä? Ensimmäinen toimenpide on varmistaa verkkosivustonne löydettävyys. Tämän blogisarjan ensimmäinen osa käsittelee juuri tätä. Sivuston löydettävyyden osaa tänä päivänä lähes jokainen yhdistää Googleen.

Käyttäjän Mikko kuva
Mikko Rindell
/ 16.11.2011

Verkkosivun ”omistaminen” ei nykyään enää riitä, vaan yhtä tärkeitä asioita varsinaisen sivuston rinnalla ovat hakukoneomarkkinointi, sosiaalisen median hyödyntäminen, blogaaminen, sisältö eri muodoissaan, laskeutumissivut ja kävijöiden aktivointi. Kun nämä asiat on huomioitu ja suunniteltu tukemaan yrityksen liiketoimintaa, tavoitatte verkkosivuston kautta enemmän liidejä ja kasvatatte myyntiä.

Artikkelin aiheet: hyvät verkkosivut, Mikko, verkkosivut
Käyttäjän Timo kuva
Timo Humalamäki
/ 03.11.2011

Päätin kirjoittaa lyhyen postauksen harhaluuloista, joihin olen viimeaikoina törmännyt jutellessani asiakkaiden kanssa. Lyhyestä virsi kaunis, joten suoraan asiaan:

1. Verkkosivut vievät asiakkaani kauemmas yrityksestäni ja antavat kasvottoman kuvan

Tähän törmään usein. Ajatellaan, että verkkosivuille tuotava hyvä sisältö ja arvokas tieto lopettaa puhelimen pirinän. Näin ei tietenkään asia ole. Verkkosivujen tavoitteena on tuoda asiakas yritystäsi lähemmäs. Asiakkaan luottamus voitetaan antamalla hänelle tietoa, jota hän ei muualta ole saanut.

Artikkelin aiheet: Google, hakukoneet, sisältö, Timo, verkkosivut
Käyttäjän Timo kuva
Timo Humalamäki
/ 24.10.2011

Tämä on kysymys, jonka esitän asiakkaalle, kun hän ilmoittaa olevansa uusien verkkosivujen tarpeessa. Riittääkö sivut, jotka ovat olemassa, koska näin on kaikilla muillakin, vai haluaako hän verkkosivut , jotka ovat osa liiketoimintastrategiaa tarkoituksena kasvattaa viivan alle jäävää lukua?

Artikkelin aiheet: navigointi, sisältö, Timo, verkkosivut
Subscribe to verkkosivut