helmikuu 2012

Käyttäjän Mikko kuva
Mikko Rindell / 09.02.2012

Oletko jo kuullut sosiaalisen median palvelusta Pinterestistä? Jos seuraat edes satunnaisesti jenkkiläisiä verkkomedioita, tuskin ainakaan olet voinut välttyä kuulemasta palvelun nimeä. Myös Suomessa palvelusta on ehditty uutisoimaan jo jonkin verran. Pinterest perustettiin jo muutamia vuosia sitten, mutta sen käyttäjämäärät lähtivät todenteolla kasvuun vasta viime syksynä.

Artikkelin aiheet: Mikko, perjantain piristys, Pinterest
Käyttäjän Mikko kuva
Mikko Rindell / 09.02.2012

Uutiskirjeen tilausmahdollisuuden käyttäminen sivulla on yksinkertainen tapa kerätä potentiaalisten asiakkaiden yhteystietoja. Aina yhteystietojen keräämiseen ei tarvita isoa täkyä, kuten ilmaista opasta tai tarjousta. Olettaen sisältösi olevan kiinnostavaa ja tuottavan lisäarvoa lukijalle, hän saattaa hyvinkin liittyä postituslistallesi pysyäkseen tietoisena toimialasi tarjonnasta ja sinun osaamisestasi.

Käyttäjän Mikko kuva
Mikko Rindell / 03.02.2012

Joonas kirjoitti aiemmin tällä viikolla laskeutumissivujen suunnittelun perusteista. Lomakkeet ovat erottamaton osa laskeutumissivuja eli ländäreitä, mutta useimmille meistä ne ovat tutuimpia eri sivustojen yhteystieto-, palaute- tai tarjouspyyntösivuilta. Näin lähinnä siksi, että ländäreiden käyttö ja rakentaminen on ollut Suomessa tähän päivään asti vielä melko vähäistä. On kyseessä varsinainen ländäri tai ei, lomakkeen suunnitteluun kannattaa käyttää tovi aikaa.

Artikkelin aiheet: hyvät verkkosivut, lomake, Mikko