Tatamilla tapahtuu

Tatamilla on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana todella paljon. Nyt kun myllerrys on hieman rauhoittunut, on hyvä viestiä tapahtumista ja valoittaa samalla hieman myös tulevaa.

Tämän blogin sisältö lyhyesti:

  • Uudet tatamilaiset; Niklas ja Tommi
  • Sitelab.fi julkaisu - hyvät verkkosivut
  • Palveluiden hinnoittelumallit uusiksi
  • Pointguard.fi verkkokaupan julkaisu

Uudet tatamilaiset: Niklas ja Tommi

Helmikuussa henkilöstömme koko kasvoi yli 60 prosentilla, kun Niklas Eriksson ja Tommi Erkkilä aloittivat työnsä Tatamilla. Tekninen osaaminen kasvoi samalla tätäkin enemmän. Niklaksen tehtäviin kuuluu verkkosivujen tekninen toteutus ja muutosten tekeminen asiakkaidemme sivustoille. Niklas jatkaa töiden ohella tietojenkäsittelytieteiden opiskelua Turun yliopistossa.

Tommin liittyminen tiimiimme vahvistaa myös teknistä osaamistamme. Ennen aloittamistaan Tatamilla Tommi kehitti asiakkaidensa verkkoliiketoimintaa yksityisyrittäjänä. Tämän lisäksi Tommi omaa monipuolista työkokemusta, joka käsittää viime metreiltä ennen Tatamia muun muassa verkkokaupan outbound-logistiikasta vastaamista. Hänen tehtäviinsä tulee kuulumaan sisäisten prosessien ja materiaalien hallinnan lisäksi jatkossa myös myynnin ja markkinoinnin tehtävät.

Tervetuloa tiimiin Niklas ja Tommi!

Tatamin uusimmat vahvistukset Niklas ja Tommi

Niklas ja Tommi ovat molemmat aktiivisia Foursquare-käyttäjiä. Niklas pitää jo hallussaan Turun toimistomme suuresti haviteltua pormestaruutta.

Sitelab.fi - Hyvät verkkosivut

Tatamilta on vuosien varrella säännöllisesti kysytty myös verkkosivutoteutuksia. Olemme näistä useaan otteeseen jopa kieltäytyneet, koska emme nähneet sen kuuluvan omaan ydinliiketoimintaamme, verkkomainonnan palveluihin.

Toteuttamistamme verkkosivuista saamamme positiivisen palautteen johdosta päätimme nyt vastata kysyntään. Huolimatta kovasta kilpailusta verkkosivutoteutuksien saralla olemme käytännössä huomanneet, ettei kokonaisvaltaisesti asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita, hakukoneita ja koko ajan kehittyvän sosiaalisen median tarpeet huomioivia verkkosivutoteuttajia ole markkinoilla vielä liikaa.

Sitelab.fi -palvelun asiakkaat saavat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia sivustoja, joiden päälle  verkkoliiketoimintaa on helppo alkaa rakentaa, koska perusasiat ovat varmasti kunnossa!

Sitelab oli myös Niklaksen ensimmäinen verkkosivutoteutus Tatamilla.

Palveluiden hinnoittelu

Myös hintojamme, tai tarkemmin sanottuna hintojen esittämistä, on viime viikkoina mietitty uusiksi. Olemme jo pitkään halunneet verkkosivuillemme hinnat esiin, jotta asiakkaiden on helpompi hahmottaa laadukkaan verkkomainonnan hinnan muodostumista suhteessa palveluiden sisältöön. Lähiaikoina julkaisemme palveluidemme hinnat sivuillamme. Samalla myös palveluiden sisältöihin tulee joitakin muutoksia.

Nykyisten asiakkaidemme kanssa jatketaan entiseen malliin ja mahdollisista päivityksistä hinnoittelumalleihin heidän kanssaan keskustellaan erikseen. Kaikki uudet asiakkuudet solmitaan uusien hinnoittelumallien mukaan.

Pointguard.fi - verkkokaupan julkaisu

Tatamilla on kokonaisvastuu koripalloilijoille suunnatun verkkokaupan pointguard.fi pystyttämisestä ja verkkomainonnasta. Kaupan sivusto on tällä hetkellä "launching soon" -vaiheessa. Verkkokaupan pystyttämistä ja sen verkkomainonnan kehittämistä tullaan käsittelemään Tatamin blogilla jatkossa tarkemmin.

Mikko Rindell

Käyttäjän Mikko kuva

Mikko keskittyy Tatamilla hakukonemarkkinointiin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen liiketoiminnassa.

"Paras tulos saavutetaan vasta kun asiakas haluaa itse ymmärtää ja oppia lisää verkkoliiketoiminnasta."

Kommentit