Hakukoneoptimointi
15.03.2012 / Tommi Erkkilä

Suomalaisten verkkokauppojen kompastuskivenä on harrastelijamaisuus. Markkinointiin tai asiakaspalveluun ei panosteta, eikä sivustoa kehitetä.

Ota nämä viisi vinkkiä omaksesi ja erotu kotimaisten verkkokauppojen massasta!

12.03.2012 / Mikko Rindell

Tatamilla on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana todella paljon. Nyt kun myllerrys on hieman rauhoittunut, on hyvä viestiä tapahtumista ja valoittaa samalla hieman myös tulevaa.

Tämän blogin sisältö lyhyesti:

Uudet tatamilaiset; Niklas ja Tommi, Sitelab.fi -sivuston julkaisu, Palveluiden hinnoittelumallit ja Pointguard.fi verkkokaupan julkaisu.

29.06.2010 / Mikko Rindell

Lähes kaikilla yrityksillä on hyödyntämätöntä potentiaalia sisältyneenä omiin liiketoimintaprosesseihinsa. Tämä potentiaali sisältyy monesti tietoon yrityksen olemassa olevista asiakkuuksista ja siihen, mitä kukin yritys juuri parhaiten tekee.

19.03.2010 / Joonas Rinne

Venäjällä Internetin käyttäjät eivät ole yhtä hakukoneuskollisia kuin suomalaiset. Lähes jokainen venäläinen internetin käyttäjä hyödyntää aktiivisesti useampaa kuin yhtä hakukonetta. Useampien hakukoneiden aktiivinen käyttö asettaa haasteita hakukonemarkkinoinnille, sillä markkinointi ainoastaan yhdessä hakukoneessa ei aina riitä. Useampien hakukoneiden hyödyntäminen kampanjoinnissa ei kuitenkaan tarkoita markkinointibudjettien paisumista, sillä samoja avainsanalistoja ja tekstimainoksia voidaan käyttää useissa hakukoneissa.