Google Analytics -koulutus

Valjasta maailman käytetyimmän kävijäseurantajärjestelmän hyödyt yrityksenne käyttöön

Google Analytics on maailman käytetyin kävijäseurantajärjestelmä, joka on asennettu Suomessakin jo yli 14.000 verkkosivulle. Google Analyticsin suuri suosio perustuu ilmaisen hinnan ohella myös järjestelmän erittäin kattaviin seurantamahdollisuuksiin.

Google Analytics sopii kävijäliikenteen perusseurannan ohella myös tarkempaan kävijäanalyysiin ja soveltuvin osin muun markkinoinnin tulosseurantaan. Järjestelmä tarjoaa oikein käytettynä mahdollisuuden paitsi digitaalisen markkinoinnin myös perinteisten medioiden (radio, tv, printti) tulosseurantaan.

Google Analytics –koulutuksen sisältö:

Tuotteistetusta palvelukokonaisuudesta huolimatta jokainen koulutuksemme suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Olemme toteuttaneet kävijäseurantakoulutuksia yritysten ohella myös voittoa tavoittelemattomille organisaatioille ja järjestöille. Google Analytics –koulutuksemme sopivat niin perustietojen ja –taitojen hankintaan kuin myös lisäkoulutukseksi edistyneemmille käyttäjille.

Nykytason selvitys Google Analyticsin perusteet Google Analytics –kävijäseurantajärjestelmän edistynyt käyttö Raporttien luonti ja tulkinta Asiakkaan tarpeiden mukaan laadittava automaattinen raportointi Google Analytics –käyttöohje koulutuksen aikana läpikäytyjen asioiden osalta Puhelin ja sähköpostituki järjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä (4kk)

Koulutukset ovat 1-6 henkilölle ja ne sisältävät tarvittavat koulutus- ja harjoitusmateriaalit. Koulutukset asiakkaan tiloissa Turun, Joensuun ja Helsingin talousalueilla.

Koulutusten kesto:

Google Analytics -perusteet 2h. Kysy hinta!

Google Analytics -jatkokurssi (sisältö sop. mukaan) 3h. Kysy hinta!

Google Analytics -päivä (koulutus+harjoitukset) 7h. Kysy hinta!

Tutustu myös hakukoneoptomointipalveluihimme

Google AdWords-koulutus

Pyydä tarjous