Hakusanamainonta

Hakusanamainonnan avulla löydytte hakutuloksista halutuilla avainsanoilla.

Hakusanamainonta on nopea ja kustannustehokas keino kasvattaa hakukonenäkyvyyttä sekä lisätä kotisivuliikennettä. Hakusanamainonnan avulla kohtaatte enemmän asiakkaita, jotka ovat jo kiinnostuneita tuotteistanne tai palveluistanne.

Hakusanamainonnan hyödyt asiakkaalle

  • Tuloksellisuus.Olette mukana vertailussa kun ostopäätösvaiheessa oleva asiakkaanne vertailee tuotteita ja toimittajia.
  • Kustannustehokkuus. Maksat ainoastaan kävijöistä, et esimerkiksi mainosnäytöistä.
  • Kohdennettavuus. Mainoksia näytetään ainoastaan jo kiinnostuksensa esittäneille käyttäjille. Lisäksi voit itse määritellä maantieteelliset, ajalliset ja rahamääräiset rajat.
  • Tulosten seuranta ja analysointi. Hakusanamainonnan tulokset ovat seurattavissa avainsanakohtaisesti yhden kävijän ja klikin tarkkuudella.
  • Ketteryys. Muutoksia kampanjaan voidaan tehdä koko projektin ajan.

Google AdWords-hakusanamainonta

Hakusanamainonnasta puhutaan suomessa usein myös Google-mainontana, Googlen suuresta markkinaosuudesta johtuen. Huolehdimme puolestanne Google AdWords-tilin perustamisesta ja hallinnasta.

Kuinka Google AdWords-mainonta toimii?

  1. Valitaan avainsanat, joilla hakukoneesta halutaan löytyä
  2. Suunnitellaan avainsanoille sopivat tekstimainokset
  3. Kohdistetaan kampanja maan, alueen ja kielien mukaan
  4. Aktivoidaan kampanja

Enemmän tuloksia samalla rahalla

Konversio-optimointi mahdollistaa tulosten parantumisen viikko viikolta. Parempiin tuloksiin päästään kehittämällä avainsanojen, tekstimainosten ja markkinoinnin yhtenäisyyttä käyttökokemuksen parantamiseksi. On myös hyvä muistaa, että korkeimmat sijoitukset eivät yleisesti konversoi yhtä hyvin kuin esim. tulosten oikealla puolella olevat mainokset.

Seuraamme kampanjan tuloksia jatkuvasti ja muutamme avainsanakohtaisia panostuksia saavutettujen tulosten mukaan, kampanjan tuloksellisuuden maksimoimiseksi.

Mitä hakusanamainonta maksaa?

Toteutamme Tatamilla kaikki hakusanamainontakampanjat palveluhinnoittelulla. Hakusanamainonnan kustannus määräytyy kampanjan hallinnan ja kehittämisen palvelumaksusta sekä Googlelle (tai muulle kampanjoinnissa käytettävälle hakukoneelle) maksettavasta mainoskulusta. Mainoskulu määräytyy halutun kävijämäärän ja avainsanojen kilpailun mukaan ja on vapaasti määritettävissä toiveitasi vastaavaksi.

Tatami hakusanamainonnan kumppanina

Tatamilta saat laadukasta palvelua, tuloksia sekä ketterän ja reippaan kumppanin. Kiitosta olemme saaneet myös kattavasta ja selkeästä raportoinnista. Hakusanamainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa aina Google AdWords Professional -kokeen suorittanut henkilö. Toteutamme tällä hetkellä asiakkaillemme hakusanamainontaa yli 15 maassa yli kymmenellä eri kielellä.

PuhelinOta yhteyttä suoraan puhelimitse 0207 870 870 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@tatami.fi niin suunnitellaan tarpeitanne vastaava kokonaisuus.

Lue lisää hakukonemarkkinoinnista

Tutustu myös hakukoneoptomointipalveluihimme

Google AdWords-koulutus

Seuraavaksi mainonta Venäjällä