Tuotteet & Koulutukset

Tatamin tarjomat ja tuotteet ja koulutukset on suunniteltu yhdessä asiakkaiden kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta. Internet on muuttanut yritysten mahdollisuutta markkinoida palveluitaan ja yrityksissä tarvitaankin usein henkilöiden perehdytystä internettiin markkinointiympäristönä. Tarve liittyy joko tehokkaampaan yhteistyöhön verkkomainontakumppanin kanssa tai haluun hoitaa verkkomainontaa osin tai kokonaan omatoimisesti.

Hakukoneaudit - rutiinitoimenpiteestä muodostui palvelukokonaisuus

Sivuston "auditointi" eli sivuston hakukonelöydettävyyden nykytilan tutkiminen on kuulunut ns. rutiinitoimenpiteisiin, jotka on suoritettu jokaisen asiakkaan sivustolle ennen varsinaisia optimointitoimepiteitä tai hakusanamainonnan aloittamista. Näitä sivustoanalyysejä toteuttaessa havaitsimme, että keräämästämme tiedosta on hyötyä myös asiakkaillemme.

Tältä pohjalta syntyi Hakukoneaudit, jossa asiakkaalle selvitetään yrityksen hakukonelöydettävyyden nykytila ja kartoitetaan toimialan potentiaalia. Palvelu on tarkoitettu etenkin yrityksille, joille hakukonelöydettävyys ja sen tärkeys ovat vielä epäselviä. Se sopii myös sivustokatsastuksena yrityksille, jotka ovat jo tavalla tai toisella mainostaneet verkossa. Ennen kuin asioita voidaan lähteä systemaattisesti parantamaan, on oltava hyvin perillä nykytilanteesta.

Tatamin Koulutukset (Google Adwords ja Google Analytics)

Yrityksesi omat henkilöstöresurssit saattavat riittää verkkosivustonne ja verkkoliiketoimintanne kehittämiseen, mutta tiedot ja taidot eivät ole vielä riittävät. Tatamin koulutuksilla pääsette alkuun sujuvasti.

Tatamin koulutukset antavat hyvät valmiudet yrityksesi verkkosivujen kävijäliikenteen analysointiin ja hakusanamainontaan. Koulutusten lopputuloksena on, että asiakas pääsee itse käyttämään Googlen työkaluja tehokkaasti välittömästi koulutuksen jälkeen. Työaikaa kuluu verkkosivujen kehittämiseen vähemmän kun henkilöstö tuntee työkalut ja osaa keskittyä oikeisiin asioihin.

Tarjoamme koulutuksia Google Adwords- tilin hallintaan ja mainonnan kehittämiseen sekä Google Analytics- kävijäseurannan hyödyntämiseen. Koulutukset ovat tuotteistettuja kokonaisuuksia, mutta yrityksen nykytaso ja ymmärrys pyritään huomioimaan koulutuksesta sovittaessa.

Kiinnostuitko koulutuksista? Ota yhteyttä Joonakseen puhelimitse 050 596 9335 tai jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lisää koulutustarpeistanne!

Tutustu myös hakukoneoptomointipalveluihimme

Google AdWords-koulutus

Lue lisää Google Analytics -koulutuksistamme

Hakukoneaudit