Yritys

Inbound-markkinointitoimisto Tatami

Tatami on Suomen ensimmäinen inbound-markkinointitoimisto. Inbound-markkinoinnilla tarkoitetaan verkossa suoritettavia markkinointitoimenpiteitä, joilla potentiaaliset asiakkaat saadaan kiinnostumaan yrityksen tarjonnasta (palveluista ja tuotteista) omaehtoisesti. Perinteisessä markkinoinnissa (outbound) yrityksenne pelkästään huutaa viestiään etsien asiakkaita. Tatamin inbound-markkinointipalvelut sen sijaan auttavat yritystänne löytymään ja suuntamaan viestinne niille, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita toimialanne tarjonnasta.

Parhaimmillaan yrityksenne verkkopalvelusta on muodostunut toimialanne "informaatiovarasto", joka houkuttelee kävijöitä niin hakukoneista, blogosfääristä kuin sosiaalisen median sivustoilta. Mikäli näin ei kuitenkaan vielä ole tai epäilette verkkoläsnäolossanne olevan vielä parantamisen varaa, on inbound-markkinoinnin käyttöönotto enemmän kuin ajankohtaista. Alla muutamia yritysten tyypillisimpiä haasteita:

  1. Menetättekö myyntiä, koska verkkosivustonne ei käännä kävijöitä asiakkaiksi parhaalla mahdollisella tavalla?
  2. Tunnistatte verkkosivustonne potentiaalin tämän päivän liiketoiminnassa, mutta ette tiedä miten sen kanssa tulisi toimia?
  3. Hakukonemarkkinointi, sosiaalinen media ja blogit ovat sinänsä tuttuja, mutta ette tiedä miten niitä tulisi toimialallanne hyödyntää?

Ei hätää, jos ette tiedä kaikkiin kysymyksiin vastauksia. Tatamilla olemme kehittäneet palvelutarjontaamme niin, että kokonaisvaltainen inbound-markkinoinnin käyttöönotto yrityksessänne onnistuu hallitusti. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, miten tuloksekas inbound-markkinointi valjastetaan yrityksenne käyttöön!

Tatamin tarina:

Tatami perustettiin vuonna 2008 Joensuussa tarjoamaan yrityksille hakukonemarkkinointipalveluita. Alusta alkaen olemme tarjonneet suomalaisille yrityksille mahdollisuutta mainostaa palveluitaan kauttamme myös Venäjän johtavissa hakukoneissa.Tällä hetkellä asiakkaamme mainostavat lähes kahdessakymmenenessä maassa yli kymmenellä eri kielellä

Sittemmin toimintamme on laajentunut palvelemaan asiakkaita kautta maan. Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Joensuussa ja Turussa. Samalla palvelutarjontamme on kehittynyt markkinavetoisesti hakukonemarkkinoinnista kohti inbound-markkinointia. Käytännössä tämä tarkoittaa, että suuri osa työajastamme kuluu hakukonemarkkinoinnin ohessa sisällöntuotannon ja sosiaalisen median konsultoinnin parissa.